Bemutatkozás

A Com-Oil Zrt. 2008-ban alapított, magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező kenőanyag nagykereskedelmi vállalat. A töretlen fejlődés és a folyamatos fejlesztések eredményeként forgalmunk és raktárkészletünk a Dél-dunántúli régióban az egyik legnagyobb. 2014 év eleje óta a törvényi előírásoknak megfelelően jövedéki engedéllyel rendelkezünk mind kenőanyagok, mind pedig üzemanyag adalékok forgalmazására. Közel 10 éves kiemelt beszállítói partnerkapcsolatban állunk több hazai hivatalos kenőanyag forgalmazóval.Palettánkon megtalálhatóak a következő prémium brandek: ENI/AGIP, TOTAL, MOL, GULF, EUROL.

A közlekedési és ipari kenőanyagok mellett autóápolási termékek forgalmazását is végezzük.(GULF, PREVENT)

Az idei évben elkezdtük a FLEETGUARD, MANN FILTER és UNIFILTER haszongépjármű és ipari szűrők, valamint a GULFPOWER akkumulátorok forgalmazását is.

Fontos számunkra a környezetünk védelme, így a partnereinknél képződött olajos veszélyes hulladékok elszállítását is vállaljuk. Ezzel összefüggésben kiemelt nagykereskedői vagyunk a Dunántúlon a svéd SANOL olajos és univerzális felitató anyagoknak.

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 10 évben országos szinten is a 3 legnagyobb forgalmú ENI/AGIP nagykereskedők között tartanak minket számon.

Fiatal, szakmailag felkészült kollégáimmal együtt, gyors és hatékony kiszolgálással, szakmai tanácsadással állunk Partnereink rendelkezésére bármely kenéstechnikai probléma megoldásában.

Lépjen kapcsolatba velünk, üdvözöljük a Com-Oil Zrt. nagy családjában!

 

Szabó László

vezérigazgató